Svět riflí Zerres

 Dámské rifle Zerres nabízíme již mnoho let v našich vlastních kamenných prodejnách a za tu dobu si je oblíbilo mnoho našich stálých zákaznic, které se dvakrát do roka nemohou dočkat, až přijde nová kolekce riflí této tradiční německé značky.

Německá značka Zerres získala své pevné postavení mezi výrobci riflových i klasických kalhot především díky preciznímu zpracování, vysoce kvalitním materiálům a bezchybně padnoucím střihům. Můžeme bezpochyby říct, že se žena, která jednou poznala kalhoty nebo rifle značky Zerres, okamžitě stává doživotní zákaznicí a fanynkou této firmy. Riflové i klasické kalhoty jsou nezbytnou součástí šatníku každé ženy, což firma Zerres velice dobře ví. Taky si je dobře vědoma faktu, že každý typ postavy vyžaduje svůj specifický střih kalhot. A právě z tohoto důvodu jsou modely kalhot a riflí střihově odlišné a navržené právě pro daný typ postavy.

Rozlišujeme tři základní střihy dámských riflí Zerres. Střih Sarah, který je určený především pro ženy s typem postavy "hruška", dále střih Cora, který je vhodný pro ženy s postavou " jablko" a střih Twigy, který doporučujeme ženám s rovnou sportovní postavou.

 

 Ženy s typem postavy "hruška":

Pokud máte přesně definovaný pas, který je výrazně užší než Vaše boky, zvolte střih Sarah nebo Gina. Oba střihy mají vyšší pas, Gina má v pase všitou neviditelnou měkkou gumu, a v oblasti zadečku a stehen jsou rozšířené. Nohavice u Sarah jsou od stehen dolů úzké, Gina je pak vhodná pro ty z vás, které dáváte přednost rovným nohavicím. 

Do této skupiny střihů patří také rifle Lena, které jsou střihově stejné jako typ Sarah, jsou však vyrobené z organické rifloviny, k jejíž výrobě byla použita ekologická bavlna, s minimálním použitím chemických barviv a vody. Tyto dámské kalhoty tedy splňují dnešní nároky na ekologickou výrobu a jsou na zadní kapse ozdobeny vyšitým znakem udržitelnosti.

Ženy s typem postavy "jablko":

Pro ty z vás, jejichž pas není přesně definovaný, máte větší bříško a úzké boky, zadek i stehna, má značka Zerres v nabídce střih Cora. Tyto rifle poskytují dostatečné místo na bříško, nohavice jsou pak od oblasti zadečku úzké. Ještě více přes stehna zúžený je pak typ Carla, který je vhodný pro ženy s opravdu tenkými nohami. 

 Ženy se "sportovním" typem postavy:

Legínový, tzv. "super slim", střih je velmi oblíbený u všech našich zákaznic. Nabízíme jej ve dvou základních střihových provedení v podobě riflí Twigy a Leggy.

Twigy jsou nejoblíbenějším střihem značky Zerres. Nejen proto, že vypadají velmi mladistvě a šik, ale hlavně pro extrémně elastický materiál, který značka k výrobě těchto riflí používá. Tyto džíny opravdu doporučujeme objednávat o jednu velikost menší než jste běžně zvyklá. Twigy Vám poskytnou maximální volnost pohybu a zároveň budou Vaši postavu krásně formovat.

Jak už název napovídá, Leggy jsou vlastně legíny ve stylu riflí. Mají neviditelnou gumu v pase, která je nádherně ozdobně prošívaná, legínový střih nohavic, falešné kapsy na pře

Všechny dámské rifle této značky mají vyšší pas a nádherně prošívané zadní kapsy. Některé modely jsou doplněny o zipy v bočních švech nohavic nebo zdobení na zadních kapsách v podobě kamínků apod. Značka Zerres přichází 2x do roka s limitovanou kolekcí riflí, která obsahuje modely v aktuálních módních odstínech a vzorech. Tyto modely jsou limitované, nelze je již doobjednat, takže, pokud se Vám líbí, neváhejte a objednejte si je raději co nejdříve. Typy džínů, které nejsou označené jako "limitované", průběžně celoročně doskladňujeme. Dodání z Německa většinou trvá 14 dní.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz